Merkezefendi Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları’na öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Futbol, basketbol, badminton, tenis, satranç ve pilates kurslarına toplam bin 200 öğrenci kayıt yaptırdı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan kursu ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi.

Bugünden itibaren başlayan ücretsiz Yaz Spor Okulları, eylül ayına kadar devam edecek. 11 antrenör tarafından verilecek olan eğitimler haftanın her günü Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Kursu ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan “Merkezefendi Belediyesi olarak yaz spor okullarımız ve kurslarımız devam edecektir. Bu yıl bin 200 öğrencimizle yaz kurslarımız devam ediyor. basketbol, voleybol, futbol, satranç, tenis ve bir çok alanda yaz kurslarımız var. Bu yeni dönemde hedefimiz hem kursiyer çocuk sayımızı arttırmak, hem de spor anlamında daha da çeşitliliği sağlamak. Çok başarılı bir basketbol takımımız var. Bu yeni dönemde basketbol takımımızın alt yapısını da geliştirmek istiyoruz. Bizim amacımız buraya Selçuk Bey Spor Kompleksine gelen çocuklarımızın hem hayatta daha başarılı, daha bilinçli bir bire olmasını sağlamak, hem de onlara spor yaptırarak  kötü alışkanlıklardan kurtulmalarına vesile olmak. Bun anlamda projelerimiz kapsamında bir kapalı spor kompleksi yapmak istiyoruz. Daha yapısal bir projenin de hazırlıkları içerisindeyiz. Bizler bu yola çıkarken özellikle eğitim ve spor alanında projelerimize önem vereceğimize söz verdik. Çünkü geleceğimizin teminatı çocuklar ve gençler bizler için çok önemli” dedi.

 Bugün bu kalabalıktan da şunu görüyorum alında diyen Başkan Doğan merkezefendili vatandaşlara müjdeyi verdi. Doğan; “bu şekildeki spor kompleksi sayısını mahallelerimizde arttırmak. Yaz döneminde Akkonak Mahallemizde ve Sevindik Mahallemizde bu kompleks gibi yine belediye olarak aktivitelerimiz olacak” şeklinde konuştu. Çocuklara bol bol spor yapmalarını ve kitap okumalarını tavsiye eden Doğan çocuklarla basket attı, yeni tasarım drone gözlüklerini inceledi.

Editör: TE Bilişim