Denizli'de ürün çeşitliliği yönünden birçok firmadan önce gelen ‘Çarşı Pazar’ mağazasında, düzenlediği indirim kampanyaları ile müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 


Esnaf sarayı yanındaki eski Denix mağazasında hizmetinde olan Çarşı Pazar mağazaları, alışverişi avantaja dönüştüren kampanyalarına devam ediyor Mağazada mutfak eşyalarından, hediyelik eşyaya, kitap ve kırtasiyeden, kozmetiğe kadar birçok üründe yüzde 50'ye varan indirim avantajı sunuyor. Mağaza kaliteli ürünleri, kaliteli hizmet ve uygun fiyatla müşterilerine sunmayı amaçlıyor. Denizli'de açıldığı günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen fiyatlarıyla Denizlililerin yüzünü güldüren Çarşı Pazar mağazaları yeni kampanyalarıyla indirim fırsatı sunuyor. 


Çarşı Pazar mağazalarında kampanyaları ile her güne özel düzenlediği indirimlerin yanı sıra Tüm bujiteri ürünlerinde yüzde 50 indirim, Tüm iç giyim ürünlerinde yüzde 50 indirim Tüm zücaciye ürünlerinde yüzde 40 indirim ve yoğun istek üzerine küçük ev aletlerinde yüzde 30 yeni yıl indirim fırsatı sunuyor.
Çarşı Pazar mağazaları yeni yıl indirimleri ile ‘Kampanyanın kralı değil imparatoru’ sloganıyla müşterilerini bekliyor. Çınar Esnaf Sarayı altı, yıkılan Çınar Çocuk karakolu yanı, Çınar Belediye sineması karşısında KAÇIRMAYIN…

 

Editör: TE Bilişim