Denizli’de yeni yıl heyecanı başladı, birçok eğlence yerleri hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.


Denizli’de bu eğlence merkezlerinden biri olan Tavukçu Arif’in yeri olarak bilinen, ‘Tavukçu Arif Retaurant’ yeni yıla sürpriz eğlence programları ile Denizlilere hizmet verecek.
Lezzetli Tavuk ve diğer menüleriyle farklı damak tadı arayanların uğrak yeri olan Tavukçu Arif Restaurant, kaçırılmayacak bir yılbaşı programı hazırladı. Karcı dağının eteklerinde sayılabilecek bir mekanda, temiz havanın yüksek olduğu bir konumda hizmet veren Tavukçu Arif Restaurant,  Popstar Fahrettin, Mine,  Yaşar Kirsan ve deneyimli Orkestra Eyüp ile geceye renk katacak.

YIL BAŞI PROĞRAMI
Yılbaşı gecesi lezzetli menünün yanı sıra, eğlenceli bir gece geçirmek isteyenlerin tercih edeceği restaurantta, Tavukçu Arif’i tercih edenleri sürpriz hediyeler, havai fişek gösterisi, oryantal şhow’un yanı sıra eğlenceli bir gece bekliyor.

MENÜDE YOK YOK
Yılbaşı gecesinde özel hazırlanan menüde deyim yerindeyse yok yok.
Konuklara sunacağı menüde ordövr tabağının yanı sıra, ara ve ana sıcaklarıyla zengin bir menü sunulacak. İşte Tavukçu Arif Restaurant farkıyla yılbaşı menüsü;
MENÜ:
20 CL RAKI
ORDÖVR TABAĞI
ÇİĞ KÖFTE
YAPRAK CİĞER
PAÇANGA BÖREĞİ
KARIŞIK IZGARA
MEYVE TABAĞI
( GECE SONU BAHÇEDE SUCUK MANGAL & SICAK ŞARAP KEYFİ)
ÜCRET: KİŞİ BAŞI 120 TL.

REZERVASYON İÇİN
Yeni yıla zengin eğlence programı ve farklı menüsüyle Tavukçu Arif Restarant’da girmek isteyenler
1200 Evler Pazaryeri üstünde bulunan mekanda girebilirler. Rezervasyon için 532 629 04 85 - 507 841 34 82 numaralı telefonla yer ayırtabilir.

Editör: TE Bilişim