Denizli’nin önemli kuruluşlarından olan Denix mağazaları bünyesinde kurulan Türkiye’nin en büyük Part Store mağazası ‘ Happy Joy’ Denizli’de açıldı.


Yılbaşının yaklaşması ile evlerinizin, iş yerinizin ve eğlence merkezlerinin havasını değiştirecek ürünleri ile yeni yıla başka bir havada girebilirsiniz.


“Eğlencelerdeki Mutluluğunuz” sloganı ve binlerce ürünü ile Denizli halkına hizmet verecek olan Happy Joy Mağazası ilklerin şehir olan Denizli’de yeni bir ilki gerçekleştirecek, Türkiye’nin En büyük Parti ve Organizasyon malzemeleri satış mağazası olarak açıldı.
Happy Joy Mağazası, tüm organizasyon şirketlerine, düğün salonlarına, cafe ve eğlence merkezlerine, okullara, resmi kurumlara kısacası tüm eğlence ve kutlama yapmak isteyen herkese hitap ediyor. Bünyesinde bulundurduğu konfeti, süsleme malzemeleri, havai fişek, kostüm, özel gün süsleri, balonlar, pasta malzemeleri ve eğlencelerinize eğlence katacak daha yüzlerce ürünle sizleri bekliyor.


Yılbaşı eğlencelerinizde ve organizasyonlarınızda, iş yerlerinizi, otel, restaurant, eğlence merkezi ve evlenirinizi süslemek istiyorsanız Happy Joy’a uğramanızda fayda var. Sevdikleriniz için birçok hediye ve her yaş grubuna ait en güzel oyuncak çeşitlerini de burada bulacağınızdan şüpheniz olmasın.
‘Herkesin bir tutkusu var, sizinki de biziz diyen Happy Joy Mağazaları Çınar Telekom karşısı Candoğan Parkı arkasında hizmet veriyor.

 

 

Editör: TE Bilişim