Denizli’nin en önemli yolu olan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’na sivil araç girişiyle ilgili yeni düzenleme.

2012 yılında yalnızca resmi araçlar ve belediye otobüslerinin girişine izin verilen, gece 23.00’den sonra da özel araçların geçişine izin verilen yol, belediye otobüsü hariç tüm araçlara 24 saat kapatıldı.

Cadde girişindeki yasak tabelası da değiştirildi. Alt ve üst yapı çalışmaları nedeniyle 2012 yılında bir süre trafiğe kapatılan, ardından da resmi araçlar ve belediye otobüsleri dışındaki tüm araçlara kapatılan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı için yeni düzenleme yapıldı. Bulvar girişinde gece 23.00’ten itibaren sabah erken saatlere kadar özel araçların geçişine izin verildiğine dair uyarının bulunduğu tabela kaldırıldı, yerine “Belediye otobüsleri hariç” yazılı yasak tabelası yerleştirildi.
 
YASAKTAN HABERİ OLMAYANLARA CEZA
Yasak kapsamının genişlemesinin ardından gece saat 23.00’den sonra da caddeye özel araçlarıyla girenler hakkında cezai işlem uygulanıyor. Bir süredir 95 TL ceza ile karşı karşıya kalan sürücüler karara tepki gösterirken, gün içinde de yasağı ihlal edenler cezalarla karşılaşıyor.
 
CEZA ÖDEMEMEK İÇİN ALTERNATİF YOLLARI KULLANIN
Yeni karar ile 24 saat tüm özel araçlara kapatılan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nı kullanan sürücüler yüklü cezalar ile karşı karşıya kalacak. Sürücülerin zor duruma düşmemeleri için Gazi Bulvarı yerine alternatif yolları kullanmaları istendi. 

 

Editör: TE Bilişim