Merkezefendi’nin İlbade Mahallesi’nde Hamdi Köle’ye ait inşaattan 500 kiloya yakın demir ve panelleri çalan hırsızların yakalanması için Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. İnşaatındaki hırsızlık olayını sosyal medyadan duyuran Köle’ye gelen cevaplar ise düşündürücü.

PAMUKKALEHABER

Denizli’de son zamanlarda meydana gelen hırsızlık olaylarının artması vatandaşları korkutuyor. Geçtiğimiz günlerde Tarihi Kaleiçi esnafı hırsızlık vakalarının artmasından dert yanarken, şimdide inşaat sahipleri isyan etti.

Merkezefendi İlbade Mahallesi’nde Hamdi Köle’ye ait inşaattan, gece saat 05.00 sıralarında teker arabasına yükleyip giderlerken mahalle muhtarının fark ettiğini ve hemen polise haber verdiğini söyleyen inşaat sahibi Hamdi Köle, “yaklaşık 500 kilo kadar demir ve paneli teker arabasına yükleyip götürmüşler. Muhtar fark etmiş, arkalarından seslenmiş,  polise haber vermiş ama hırsızlar çoktan kaçmış” dedi.

SOSYAL MEDYADAN SESLENDİ
Hırsızlıktan canı yanan inşaat sahibi Hamdi Köle, isyanını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Köle’nin paylaşıma gelen cevaplar ise bir o kadar ilginçti. Geçmiş olsun dileğinde bulunanların yanında , “Allah bunları ıslah etsin, hepimizin başına geliyor”,  “Maalesef inşatta çok oluyor hırsızlık” paylaşımları ise dikkat çekti.

Editör: TE Bilişim