Kayseri’de meydana gelen hain terör saldırısında çok sayıda askerimiz şehit olurken yaralı askerlerimiz de var. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diledi. Başkan Gürlesin, “Terörle mücadelemiz asla hiçbir şekilde taviz vermeden sonuna kadar devam edecektir. Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler Türk milletine hesap verecekler” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayseri’de meydana gelen bu hain saldırıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.  “Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerimizin yer aldığı halk otobüsüne yönelik saldırıda şehitlerimiz ve yaralılarımız var” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mesajında şu görüşlere yer verdi; “Bu terör saldırısını şiddetle lanetliyor, bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Alçakça gerçekleştirilen saldırıda teröristler bir kez daha silahsız askerlerimizi hedef aldı. Vicdandan yoksun, insanlık dışı bu saldırı, ülkemizin bütününe, birlik ve beraberliğimize ve demokrasimize yapılmıştır. Bu menfur saldırıyı yapan canileri, yaptıran ve destekleyenleri Rabbim Kahhar ismiyle kahretsin. Ancak herkes şunu bilsin ki; bu millet binlerce yıldır bir arada barış ve huzur içinde yaşamıştır. Bundan sonra da öyle olacaktır. Terörle mücadelemiz asla hiçbir şekilde taviz vermeden sonuna kadar devam edecektir. Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler Türk milletine hesap verecekler, terör dize getirilecektir. Acımız ve öfkemiz büyüktür ama Milletimiz birbirine kenetlenerek bu zor günleri de elbette geride bırakacaktır. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum”

 

DSO’DAN KINAMA

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Kayseri'de gerçekleştirilen terör saldırısında; Denizlili Er Hasan İlhan’ın şehit düşmesiyle ilgili bir mesaj yayımladı:

“Kayseri'de 17 Aralık tarihinde saat 8.45’te gerçekleştirilen bombalı hain saldırıda 14 askerimizin şehit düştüğü, 55 askerimizin yaralandığı haberini aldık. Çarşı iznine çıkan askerlerimize yönelik düzenlenen saldırıda, gencecik evlatlarımızı kaybettik. Bu evlatlarımızdan birisinin de Denizli’nin Pamukkale ilçesi Hacı Kaplanlar Mahallesinde yaşayan Er Hasan İlhan’nın şehit olduğunu üzülerek öğrendik. İçimiz yanıyor, canımız acıyor. Denizlili şehidimiz Er Hasan İlhan’nın ailesine ve tüm şehit ailelerine sabır ve baş sağlığı dilerim. Başımız sağ olsun.”

 

“HAİNLER TÜRK MİLLTİNE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av.  Yusuf Garip,  Kayseri'de bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit olan askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av.  Yusuf Garip, Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerimize yönelik yapılan kalleş saldırıyı lanetledi. Hain saldırıların Türk Milletine diz çöktüremeyeceğini belirten MHP’li Garip,  “Kayseri’de sabah erken saatlerde çarşı iznine çıkan askerlerimizin bulunduğu otobüse yönelik yapılan kalleş terör saldırısını büyük bir üzüntüyle öğrendik.Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden kahpe güçler, şimdi de Kayseri’deki komando tugayımızda vatani görevini yapan silahsız askerlerimizin canlarına kast etmişlerdir.Bu noktada, terör eylemlerinin tamamen silahsız güvenlik güçlerimiz ve sivil vatandaşlara yönelik olarak gerçekleştiriliyor olması, teröristlerin gözlerinin ne denli döndüğünün, alçaklığın hangi boyuta ulaştığının en büyük göstergesidir.Türk milletinin bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada teröre ve teröristlere karşı dik duruşunu sürdüreceğinden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır.Biliyoruz ki, bu tür saldırıların altında başka emeller yatmakta, ülkemizi köşeye sıkıştırmak isteyen şer güçlerin hain planları bulunmaktadır. Bu şer güçlere ilan ediyoruz ki, hiçbir girişimleri bu milletin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yetmeyecektir. Bu vesile ile Kayseri’deki bu alçak saldırıda  ve tüm terör saldırılarında hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize baş sağlığı diliyorum” dedi.

 

ASKF’DEN TERÖRE LANET

 Kayseri’de  çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu araca yapılan saldırıyla ilgi Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen taziye mesajı yayınladı.  Ceşen, “Hainlerin bunun cezasını ağır ödeyecektir” dedi.

 Türkiye’yi yasa boğan Kayseri’deki bombalı saldırıyla ilgili Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen başsağlığı mesajı yayınladı.  Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerilerin içinde bulunduğu otobüse yapılan saldırıda ilk belirlemelere göre  14 askerimiz şehit olurken 48’i asker toplam 55 kişi de yaralanmıştı. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, olayla ilgili yayımladığı mesajda, “Kayseri’deki hain saldırıda yine askerlerimiz hedef alındı. Hafta sonu izne çıkan askerimize yapılan bu alçak saldırıyı lanetliyoruz.Namertçe yapılan saldırılarla milletimizi sindirmek isteyenler bunu asla başaramayacaklar. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun. Bu hainler yaptıkları bu saldırının cezasını ağır bir şekilde ödeyeceklerdir” dedi.

 

Editör: TE Bilişim