Kamu yatırımlarının değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda kamu yatırımlarının ağır ilerlemesinden şikayetçi olan Vali Altıparmak, “Denizli’de kamu ihalesini alan bu müteahhitleri, eline sopayı alıp döveceksin” diyerek sert tepki gösterdi.

PAMUKKALEHABER

İl Koordinasyon Kurulu 2017 yılının ilk toplantısını Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  ilçe kaymakam ve belediye başkanları ile yatırımcı kurum ve kuruluş müdürlerinin katıldığı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda 2017 yılında projesi devam eden yatırımlar ele alındı.

Toplantıda, kamu yatırımlarının yavaş ilerlemesinden şikayet eden Vali Ahmet Altıparmak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilisinden Çivril ve Çameli Devlet Hastanesi inşaatları ile bazı okul, huzurevi  projelerinin  takip edilmesi talimatı verdi.

ELİNE SOPAYI ALIP DÖVECEKSİN

Vali Altıparmak, Denizli’de kamu ihalesini alan müteahhitlerin işi yavaştan aldığını ileri sürerek, “Denizli’de kamu yatırımlarını alıp müteahhitleri, eline sopayı alıp döveceksin” diyerek  tepkisini dile getirdi.

 

Editör: TE Bilişim