Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün kent genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmaları kapsamında muhtelif mahallelerde planlı su kesintisi yapılacak. 

PAMUKKALEHABER

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün kent genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmaları dolayısıyla muhtelif mahallelerde planlı su kesintisine gidilecek.

Bu kapsamda, 30 Ocak 2017 Pazartesi günü Merkezefendi ilçesi Hastane Su Deposu Çıkış Borusu deplasesi çalışmalarının tamamlanabilmesi için 09.00-24.00 saatleri arasında Sevindik, Sümer, Zafer, Dokuzkavakalar, Anafartalar, Deliktaş, Karşıyaka, Eskihisar ve Korucuk mahallelerinde; yine Merkezefendi ilçesi Ana Şebeke Bağlantısı çalışmalarının tamamlanabilmesi için ise 09.00-20.00 saatleri arasında Karaman ve Merkezefendi mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacak.

Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerektiği kaydedilirken, çalışmaların erken tamamlanması durumunda suyun belirtilen saatten önce verilebileceği ifade edildi.
 

Editör: TE Bilişim