Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanana iki yeni KHK ise Denizli’de çeşitli kurumlardan 29 kişi ihraç edildi. Yine aynı KHK ile 6 kişi de görevine iade edildi. Türkiye genelinde ise 2 bin 756 kişi görevden ihraç edildi.

Denizli’de ise İl Jandarma Komutanlığında görevli bir Astsubay Çavuş ile birlikte Çameli ve Pamukkale’de görev yapan 3 öğretmen ve bir eğitim uzmanı, Çivril Belediyesi’nde çalışan bir sürekli işçi, Adli Yargı Hakimi Serkan Köken, Pamukkale Üniversitesi Teknik Bilimler MYO öğretim görevlisi Yardımcı Doç. Dr. İbrahim Doruk, PAÜ Hastane’de çalışan 2 hemşire ile idari kadroda çalışan 2 bilgisayar işletmeni, Çardak Havalimanında çalışan 3 görevli personel ve 14 il ve ilçe müftülüğü personeli olmak üzere 29 kişi açığa alındı.

Aynı Kanun Hükmünde Kararname ile Denizli’de görev yapan öğretmenler Serhat Dursun ve Zühal Ordu, İl Göç İdaresinde görevli Ali Özsemerci ve Serdar Köktürk, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli Sadettin Akgül ile D Tipi Ceza İnfaz Kurumunda İnfaz Koruma Memuru olarak görev yapan Sıktı Güney görevine iade edilen isimler oldu.

Detaylı listeye http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/12/20171224.htm&main=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/12/20171224.html adresinden ulaşabilirsiniz...

 

Editör: TE Bilişim