Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri, uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik gerçekleştirdikleri operasyonda çok sayıda esrar ve ecstasy hap ele geçirdi.  Operasyonda gözaltına alınan 3 kişi, tutuklandı.

PAMUKKALEHABER

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir istihbaratı değerlendirerek iki ayrı adrese baskın düzenledi.  Tespit edilen ikametten çıktıktan sonra yakalanan bir kişi üzerinde yapılan aramada 3 adet ecstasy hap ele geçirildi. İkametgahta yapılan aramada ise tepsi üzerinde satışa hazır vaziyette 19 ayrı paket halinde 50 grama yakın esrar maddesi, 7 adet ecstasy hap ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 8 lira paraya el konuldu. 

Ayrıca diğer adreste yapılan aramada ise  22 ayrı paket halinde 20 grama yakın esrar maddesi ve ilaç kutusu içinde 44 adet ecstasy hap ile folyo içinde 1 grama yakın metamfetamin maddesine el konuldu.      

Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen 3 şüpheli şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 

Editör: TE Bilişim