Atatürk Parkı yanında bulunan bir iş merkezinde yangın çıktı. Madde bağımlısı Ü.U.K’nın çıkardığı tahmin edilen yangına, çok sayıda itfaiye ekipleri müdahale ederken, güvenlik amaçlı işmerkezi boşaltıldı.

PAMUKKALEHABER

Sırakapılar Mahallesi 393 sokakta bulunan  Ali Urhan İş Merkezinde yangın çıktı.


Gectiğimiz günlerde Hacıkaplar Mahallesi’ndeki evlerine ateşe veren madde bağımlısı 23 yaşındaki Ü.U.K bu kez iş merkezinde yangın çıkardı. Çatı katından dumanların çıktığı gören iş merkezi sakinlerinin ihbarı üzerine  olay yerine gelen  Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait çok sayıda itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, emniyet güçleri de gencin içerde olabileceği ihtimali üzerine  bina çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.

İÇERDE OLMAMASI RAHAT NEFES ALDIRDI
Madde bağımlısı gencin içeride olabileceği ve dumandan etkilenme ihtimali üzerine tüm tedbirlerin alındı.  Dumanların dağılmasıyla bina içerisine giren güvenlik güçleri gencin içerde olmadığını tespit etmesi çevre sakinlerini rahat bir nefes aldırdı.  

HALK GÜNÜNDE GÜNDEME GELMİŞTİ
İş Merkezi sakinlerinin de sık sık şikayetçi olduğu madde bağımlısı genç, Valilikte düzenlenen Hak Günü toplantısında da gündeme gelmişti. Mahalle sakinleri, gencin mahallelinin can ve güvenliğini tehdit ettiği gerekçesiyle Vali Ahmet Altıparmak’tan yardım talep etmişti. Vali Altıparmak, gencin AMATEM’e yatırılması ve tedavisine başlanması için Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk’e talimat vermişti.

Editör: TE Bilişim