Denizli 400 polisin katılımıyla huzur operasyonu gerçekleştirildi. Uygulamaya Asayiş, Terör, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Trafik, Uyuşturucuyla Mücadele katıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğünce Türkiye genelinde 9 bin 31 ekip, 50 bin 696 personel, 12 helikopter, 19 deniz aracı ve 201 dedektör köpeğin katılımıyla "Huzur Türkiye-2" uygulaması gerçekleştirildi. Denizli’de 400 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda önceden belirlenen çok sayıda ev işyerine ani baskınlar düzenlendi. Zorlu hava şartlarında, aranan kişi ve araçların yakalanması, suçluların caydırılması, huzur ve güven ortamının devamının sağlanması adına Denizli’de eş zamanlı olarak geniş çaplı uygulama gerçekleştirildi. Uygulamalarda, özgürlük ve güvenlik dengesine özen gösterildi.

Uygulamaya Asayiş, Terör, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Trafik, Uyuşturucuyla Mücadele, 400 personel katıldı.  Şehir giriş ve çıkışlarıyla şehir merkezlerinde önceden tespit edilen, şüpheli kişi ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü ve plaka sorgulaması yapıldı. Daha önceden çeşitli suçlardan aranan 10 kişi operasyonlarda yaklandı. 2 adet ruhsatsız silah ele geçirilirken çok kişinin GBT sorgılaması yapıldı. Kentin belli noktalarında araçlar durdurularak incelendi. 

 

 

 

Editör: TE Bilişim