Kayseri’deki hain saldırıda şehit düşen Hasan İlhan’ın Pelitlibağ Mahallesi’ndeki baba ocağına ateş düştü.  İki ay sonra terhis olması beklenen Hasan İlhan’ın acı haberi alan annesi Hanife  ve büfe işletmecisi baba Süleyman İlhan’ı Denizli protokolü etti. 16 yaşındaki kardeşi Fatih ise dik duruşu ile dikkat çekti.

PAMUKKALEHABER

Komando Tugay Komutanlığından izine çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı saldırıda şehit düşen Hasan İlhan’ın acı Denizlililere yasa boğdu.

Oğullarını iki ay sonra teskere alarak geleceğini beklerken şehit haberi ile yıkılan anne Hanife ile büfe işletmeciliği yapan baba Süleyman İlhan’ı komşuları ve Denizli protokolü teselli etti.

Şehit evinde hazır bulunan 112 ekipleri,  dışarda kurulan taziye çadırında taziyeleri kabul eden baba Süleyman İlhan’ı tansiyonunu ölçerek müdahale etti.

Taziye evine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Ahmet Altıparmak, Milletvekilleri Şahin Tin,  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, CHP İl Başkanı Teoman Sancar ile ilçe belediye başkanları gelerek acılı aileye taziye dileklerinde bulundular.

İŞADAMI DEDA YEĞENİNİN ACI HABERİYLE YIKILDI
işadamı Abdullah Deda, yeğeni Hasan İlhan’ın acı haberi ile yıkıldı. Deda,  şehit evinde şehit babası Süleyman ilhan ile birlikte taziyeleri kabul etti.  

Şehidin 16 yaşındaki lise öğrencisi kardeşi Fatih’in ise babasının yanında taziyeleri kabul ederken dik duruşu gözlerden kaçmadı.

 

Editör: TE Bilişim