Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan iki ayrı operasyonda 4 kişi tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü  ekipleri İstanbul’dan Denizli’ye uyuşturucu getirileceği duyumu aldı. Yapılan çalışmalar sonucu şüpheli bir araç  Çardak Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde durduruldu. Araç içerisinde yapılan aramada yaklaşık 167 gram eroin bulunarak el konuldu. Uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları tespit edilen 3 şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.       

UYUŞTURUCU SATILAN EVE BASKIN

Bir başka operasyonda  uyuşturucu satılan bir eve yönelik yapıldı. Uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi alınan ev ve bu eve girip çıkan kişiler takibe alındı. İkametten çıkan üç şahsın ikametinin içerisinden uyuşturucu madde aldığı görülünce ani bir baskınla şahıslar gözaltına alındı. Söz konusu ikamette yapılan aramada ve  şahısların üzerinden çıkan 7 fişek halinde yaklaşık 7 gram esrar ve 2 adet kırmızı reçeteye tabi hap  bulunarak el konuldu. Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

 

 

 

Editör: TE Bilişim