Denizli Haber - GSB Denizli yurtlarında kalan öğrenciler için turnuva heyecanı başladı. Merkez ve ilçe yurtlarını buluşturan Yurtlar Arası Spor Turnuvası farklı branşta sporcuları bir araya getiriyor. Dostluk ve rekabetin aynı anda yaşandığı turnuvalar 10 gün sürecek. 6 branşta 585 sporcunun mücadele edeceği turnuvaları kazanan yurtlar, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün düzenleyeceği bölgesel finallerde Denizli’yi temsil edecek.

6 BRANŞTA 585 SPORCU KATILDI

Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Badminton, Voleybol, Satranç branşlarında 585 sporcunun ter dökeceği müsabakalarda salon sporları Kınıklı Spor Salonunda, Futbol müsabakaları ise Saraçoğlu stadında oynanıyor. Satranç turnuvasına ise Pamukkale yurdu Sosyal Tesisler Satranç Salonu ev sahipliği yapacak.

ÖRKİ SPOR BAŞARININ ANAHTARIDIR

Açılış seromonisinde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı. Sporun insan hayatına getirdiği değişikliklerden bahseden Başkan Örki, Başarının anahtarının spor olduğunu beklirterek katılan sporculara başarılar diledi.

İLMAN ‘‘ GENÇLERİMİZ EN İYİSİNİ HAKEDİYOR’’              

Yurtlar Arası Spor Turnuvaları açılış seromonisinde gençlere seslenen Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, ‘‘ Geleceğin mimarı olacak gençlerimizin,sportif alanlarda kendilerini geliştirebilmek için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Türkiye’nin farklı şehirlerden öğrenim görmeye gelmiş ve aile ve takım olma bilinci ile hareket eden gençlerin her şeyin en iyisine layık olduğunu da sözlerine ekleyen İlman, turnuvalara katılım sağlayan sporcuları tebrik ederek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Editör: Tahir Aygün