Denizli Haber -  Vatandaşların tüm sosyal aktivitelerini gerçekleştirdikleri yerlerin denetimlerini titizlikle sürdüren Zabıta ekipleri işyerlerinin iktisadi kontrollerini de gerçekleştiriyor.

İlçe genelinde faaliyet gösteren işyerlerine yönelik hijyen ve gıda denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu denetimlerinde ayrıca etiket ve ambalaj kontrolleri gibi konularda da denetimlerini sürdürüyor. 

 “DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”

Zabıta Müdürlüğü ekiplerince uygulamalarının da aralıksız olarak süreceğini ifade eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, “İlçe merkezimiz ve mahallelerimizdeki  esnaflarımızın mutlaka işyeri açma ve çalışma ruhsatlarını almaları yönünde duyarlı olmalarını istiyoruz. Acıpayam Belediyesi olarak her şeyin yasal olmasını istiyoruz. Esnaflarımızın mutlaka işyeri açma ve çalışma ruhsatlarını almaları gerekmektedir. Yasalar neyi emrediyorsa Zabıta Müdürlüğümüz bunları uygulamaktadır” dedi. Hijyen ve gıda denetimlerinin de devam ettiğini belirten Şevkan, “Ruhsat kontrollerinin yanı sıra iktisadi kontrollerimizde devam ediyor” diye konuştu.

Editör: Tahir Aygün