Okullarda son ders zili bugün çalacak: Bakan Tekin'den 'ara tatil' açıklaması Okullarda son ders zili bugün çalacak: Bakan Tekin'den 'ara tatil' açıklaması

Denizli Haber - Kurulan yeni hükümette Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer görevini Yusuf Tekin'e devretmişti. Milli Eğitim Bakanı olarak göreve atanan Yusuf Tekin peş peşe yeni çok sayıda önemli karara imza atmış ve pek çok yeni düzenlemeyi hayata geçirmişti. Bu kararlardan bazıları tepki çekerken bazıları ise memnuniyetle karşılanmıştı.

MEB'DEN SON DAKİKA DUYURUSU! 81 İLDE KAPATMA KARARI ALINDI

MEB'in resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda "Bilindiği üzere Bakanlığımız, öğrenci ve velilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için merdiven altı yapılara karşı mücadelesini sürdürmektedir. Bu kapsamda kurum açma izni ile iş yeri açma ve çalışma ruhsatı almadan liselere ve üniversitelere hazırlık kursu adı altında çevrim içi (online) eğitim verdiği iddiasıyla faaliyet gösteren sitelere karşı öğrenci ve velilerimizin çok daha dikkatli olmaları gerekmektedir. Öğrenci ve velilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için izinsiz faaliyet gösteren bu tip yapılara itibar etmemeleri önem arz etmektedir. Buna karşı Bakanlığımıza bağlı olarak faaliyet gösteren özel kurs/uzaktan öğretim kursların listesine https ://ookgm.meb. gov.tr/kurumlar. php?=kurs adresinden ulaşılabilir" diyerek kaçak olarak hizmet veren tüm kursların 81 il genelinde kapatılacağı ifade edildi.

Editör: Tahir Aygün