17 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN
18 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN
18 saat önce SİYASET

31 Mart’ta ortaya çıkan tablo AK Parti’de teşkilatların moralini bozdu. Partide hem üst yönetimde hem de yerelde değişimler bekleniyor. Ayakta kalan isimlerden Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci seçim sonrasında bir kez daha sahaya çıktı. Moral turlarına başladı.

19 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Karahıt Doğa Thermal Hotel Genel Müdürü Murat Taşlıcalı, ülkedeki yüksek enflasyonun turizmcileri rahatsız ettiğini belirtti. Bölgede özellikle yabancı misafirler ve gruplarla yoğun bir şekilde çalışıldığı için, sözleşmelerin döviz üzerinden yapıldığını açıkladı. Ancak enflasyonun hızla yükselmesine rağmen döviz kurlarının aynı oranda artmaması, turizmcilerin girdi maliyetleri, işçilik maliyetleri ve diğer maliyetlerinin artışına bağlı olarak olumsuz bir durum yaşandığını söyledi.

19 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de Buldanlı avcılar, orman yangınlarında mücadelede eden ekiplere destek ve yardım amacıyla gönüllü yangın savaşcısı oldul.

22 saat önce Buldan

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) TBMM Meclis Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile  Denizli Milletvekili Şeref Arpacı Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak’ı ziyaret etti. Başkan Orpak’a “hayırlı olsun” dileklerini ileten vekiller, çalışmalarında başarılar diledi.

23 saat önce EĞİTİM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2024 yılı 2. olağan toplantısına uzaktan bağlantıyla başkanlık etti.

23 saat önce DENİB

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) organizatörlüğünde, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Denizli Valiliğinin himayelerinde düzenlenen "Genç Mucitler Aranıyor İnovatif Fikirler Yarışması"nın 6.'sı gerçekleşti.

23 saat önce SAĞLIK

Son günlerde Afrika ve Arabistan çöllerinden rüzgar ile taşınan tozun ülke üzerindeki hava kalitesinin yanı sıra insan sağlığını da etkilediğini ifade eden Dr. Ferit Özen, “Bu maddeler hava yollarına girdiklerinde nefes darlığı, öksürük ve tıkanmadan ziyade akciğer tahribatlarına da yol açar” dedi.

1 gün önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye'nin televizyon kanallarından biri olan atv'nin yeni sezonda yayınlanacak iddialı dizisi Şehrazad'ın çekimleri Denizli'de başladı. Hikâyesi ve senaryosu Eda Tezcan'a ait olan dizinin başrol oyuncusu Burak Deniz oldu.

Reklam Bloğu