Denizli haber - Halkın iradesinin demokrasinin temeli olduğunu vurgulayan Şeref Arpacı, "İnanıyorum ki 14 Mayıs'ta ülkemizde demokrasi şöleni yaşayacağız" dedi.

"DENİZLİ'DE REKOR KATILIM BEKLİYORUM"

14 Mayıs Pazar günü, herkesi oy kullanmaya davet eden Arpacı, "Sandığa gitmek, oy kullanmak, sonrasında da oyumuza sahip çıkmak, her vatandaşımızın hem hakkı hem de görevidir. Bu pazar sandıklara gideceğiz ve nasıl yaşayacağımıza karar vereceğiz. İnanıyorum ki Denizlili hemşehrilerim, rekor bir katılım oranı ile sandığa iradelerini yansıtacaktır." ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-05-13 at 14.14.24

"BİRLEŞE BİRLEŞE BAHARI GETİRECEĞİZ"

14 Mayıs'ın Anneler Günü olduğunu hatırlatan Arpacı açıklamasında,  "Sandıklara gidecegimiz gün aynı zamanda varlığımızı borçlu olduğumuz  annelerin günü. Bu özel ve anlamlı günde annelere en güzel armağan çocuklarına sunacağımız güvenli, mutlu ve huzurlu bir gelecek olacaktır. 14 Mayıs, birleşe birleşe kazanacağımız, bilimin ışığında, aydınlık yarınları, emek ile kuracağımız yeni bir  başlangıç olacaktır. Anneler Günü'nde verilecek en güzel hediye, halkımızın sandıklarda baharı getirmesi olacaktır" ifadelerine yer verdi.

WhatsApp Image 2023-05-13 at 14.14.25

GENÇLER GELECEĞİNE  SAHİP ÇIKACAKTIR

İlk defa oy kullanacak gençlere de seslenen Şeref Arpacı, "Seçim çalışmaları süresince gençlerle, öğrencilerle sık sık bir araya geldik. Gençlerde umudu, gençlerde coşkuyu ve heyecanı gördüm. Onlar, özgürce yaşayacakları bir ülke özlemi içindeler. Gençler sandığa iradelerini yansıtacak ve geleceklerine sahip çıkacaktır." değerlendirmesinde  bulundu.

"TAŞ ATANLAR DEĞİL KALP YAPANLAR KAZANACAK"

Oy kullanmak kadar bu oylara sahip çıkmanın da önemli olduğuna vurgu yapan CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, "Seçimi darbe olarak gösteren anlayışa karşı sukunetle, baharı getirmek için sandıklara gidip oyumuzu kullanacağız. İnanıyorum ki her bir vatandaşımız da oyuna sahip çıkacaktır. Biz, oy verme ve sayım sürecinde, Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm kadrolarımızla  vatandaşlarımızın oylarına sahip çıkacağız. 14 Mayıs, taş atanların değil kalp yapanların kazandığı güzel ve barış dolu bir Türkiye'nin ilk günü olacak" dedi.

Editör: Tahir Aygün