10 saat önce EGE'DEN HABERLER

İzmir'in Dikili ilçesinde çıkan orman yangınının evlere yakın olmasından dolayı ekip takviyesi yapıldı.

10 saat önce Buldan

Türkiye'nin üzüm üretiminde önemli bir yeri olan Denizli'nin Buldan ilçesinde, erkenci çeşit üzümlerin hasadı başladı. Ülke genelinde üzüm üretiminde 4. sırada yer alan Denizli'de bu yıl da yoğun bir hasat sezonu bekleniyor.

11 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan ve kendisinden bir süredir haber alınamayan adam annesi tarafından evinde ölü bulundu.

11 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN
12 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN
12 saat önce ASAYİŞ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin karşı yönden gelen servis minibüsüyle çarpıştı. Araçlara çarpmamak için manevra yapan hafif ticari araç ise kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Trafik kazası sonucunda 9 kişi yaralandı.

12 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN

LÖSEV Kurban Bayramında yapılan vekâleten kurban bağışları sayesinde 81 ilde, yıl boyunca hastalara ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine et ve et ürünleri desteğini ara vermeden sürdürmeye devam ediyor. LÖSEV'in Mutlu Et Projesinin Denizli ayağına yüzlerce aile katılım gösterdi.

14 saat önce EGE'DEN HABERLER

İzmir Büyükşehir Belediyesinin şehrin simgelerinden tarihi Bergama Vapuru ile düzenlediği Körfez turları başladı. Profesyonel rehberler eşliğinde kentin 8 bin 500 yıllık tarihine yolculuğa çıkmak ve Körfez’deki muhteşem gün batımını izlemek isteyen yurttaşlar için ikinci tur tarihi 27 Temmuz.

14 saat önce EGE'DEN HABERLER

Ege Üniversitesi Botanik Bahçesi Herbaryum Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Yıldırım, sosyal medyada gördüğü ve farklı tür olduğunu düşündüğü bitkinin izini sürüp Türkçe “Muğla emceği” adıyla bilim dünyasına kazandırdı. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, başarılı bilim insanı Prof. Dr. Hasan Yıldırım’ı ve ekibini tebrik ederek başarılar diledi.

14 saat önce EGE'DEN HABERLER

İzmir’in Konak ilçesinde, iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 11 önemli isim emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam Bloğu