3 saat önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, son dönemde ortaya atılan belediye borçlarıyla ilgili iddialara yanıt verdi. Belediyenin borç iddialarıyla karalama kampanyası yürütüldüğünü belirten Doğan, belediyenin borç stoku ile ilgili tüm detayları ve yaşanılan süreci anlattı.

9 saat önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur’a, Ankara’dan destek geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ali Rıza Ertemur’un Pamukkale Belediye Başkanı seçilmesi halinde projelerini gerçekleştirmesi için destek vereceğini dile getirdi.

9 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 saat önce GÜNÜN İÇİNDEN
10 saat önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, atık malzemelerin geri dönüşümüyle pelet üretimi gerçekleştirilecek bir tesisi ilçeye kazandıracak. Doğan, “Elde edeceğimiz peletleri ihtiyaç sahibi ailelere yakacak desteği olarak vereceğiz” dedi.

10 saat önce Babadağ

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, belediye personeli ve ailelerini iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Atlı, personellerine Belediye İş Sendikası ile protokol imzalandığı müjdesini verdi.

11 saat önce DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ

Denizli OSB Mesleki Eğitim Merkezi’nde (DOSTEM) yıl içerisinde sürekli olarak devam eden istihdam garantili kurslardan biri olan Düz Dikiş Makineci Eğitimi’nde kursiyerler sertifikalarına kavuştu.

11 saat önce Bozkurt

Bozkurt Belediyesi Cumalı Sosyal Tesisi açılışı töreninde yoğun kalabalığa seslenen Başkan Çelik, “Cumalı Mahallemize kazandırdığımız Sosyal Tesisimizin açılışını gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğimizde hemşehrilerimizle bir aradaydık. Yüzleri güldüren projelerle hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

12 saat önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bekilli ilçesinin Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı mahallelerinde içme suyu iletim hatlarını yeniledi. Proje kapsamında 3 mahalleye 6.000 metre içme suyu hattı döşendi.

12 saat önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle 1 Nisan'da okulların tatil edildiğini duyurdu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu