Denizli Haber - Türkiye'nin önemli enerji şirketlerinden biri olan ve Aydın, Muğla ile Denizli illerinde faaliyet gösteren AYDEM, şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu. Elektrik kesintilerinin Merkezefendi, Pamukkale ve Tavas İlçeleri’nde yapılacağı bildirildi.
Bu kapsamda yarın;09.00 – 14.00 saatleri arasında Merkezefendiİlçesi’ne Salihağa ve Üzerlik Mahallelerininbazı bölgelerine elektrik verilemeyecek.
09.00 – 12.00 saatleri arasındaPamukkale İlçesi Pınarkent Mahallesinin bazı bölümlerinde elektrikler kesilecek.
Son olarak ise; 10.00- 14.00saatleri arasındaTavas İlçesi Baharlar Mahallesinin bazı bölümlerinde elektrik kesintisi yaşanacak.