Denizli Haber - Murat Can Canbay’ın moderatörlüğünde Aret Vartanyan, Ebru Cündübeyoğlu, Hulusi Derici, Murat Şeker, Mustafa Seven, Nevşah Fidan Karamehmet ve Tuğrul Ağırbaş’ın dönüşüm üzerine deneyimlerini ve görüşlerini paylaşacakları etkinlik, katılımcılarına ilham verici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

TEDx Komite Başkanı ve BASİAD Başkan Yardımcısı Esra Kasapoğlu Ünlü, etkinlikle ilgili şunları söyledi:

"TEDx Denizli olarak, her yıl olduğu gibi bu yıl da katılımcılara ilham verecek bir tema hazırladık. “Dönüşüm” temasıyla gerçekleştireceğimiz bu etkinlikte, konuşmacılarımızın paylaşımlarıyla hem bireysel hem de toplumsal anlamda dönüşümün önemini vurgulamayı amaçlıyoruz. Konuşmacılarımızın deneyimleri, konuşma temaları ve farklı bakış açıları toplumsal bilincin artmasına da önemli katkılar sağlıyor. TEDx Denizli olarak, bu önemli organizasyonu her yıl Denizli’de düzenlemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Herkesi bu ilham verici etkinliğe katılmaya davet ediyoruz.

Denizli'de aramızdan ayrılanlar 26-07-2024 Denizli'de aramızdan ayrılanlar 26-07-2024

TEDx Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Gerçekleşecek!

Etkinlik, 1 Haziran Cumartesi günü 13.30 ve 17.30 saatleri arasında Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, Mehmet Gazi Salonu’nda gerçekleşecek. Biletler için bubilet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Denizli'de gerçekleşecek bu unutulmaz etkinlikte yerinizi alın ve dönüşümün bir parçası olun!

Editör: Tahir Aygün