Denizli Haber- AYDEM, şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu. Elektrik kesintisinin Acıpayam, Buldan, Çivril, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde yapılacağı bildirildi.

Aile hekimliğinde yeni dönem başladı! Özel amaçlı sağlık raporu nasıl alınacak?
Aile hekimliğinde yeni dönem başladı! Özel amaçlı sağlık raporu nasıl alınacak?
İçeriği Görüntüle

-Bu kapsamda yarın; 09.00 – 13.00 saatleri arasında Acıpayam İlçesi’ne Güney Mahallesinin; 10.00-16.00 saatleri arasında Sandalcık, Gölcük, Ericek, Alcı, Çiftlik, Hisar, Karaismailler, Suçatı ve Yolçatı Mahallelerinin bazı bölgelerine elektrik verilemeyecek.

-10.00-11.00 saatleri arasında Buldan İlçesi Yenicekent, Oğuz, Doğan ve Bölmeyaka Mahallelerinin; 10.00-15.00 saatleri arasında Mahmutlu, Tepeköy ve Yenicekent Mahallelerinin; 09.30-17.30 saatleri arasında Gülalan Mahallesinin bazı bölümlerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

-09.30-15.30 saatleri arasında Çivril İlçesi Balçıkhisar, Cabar ve Gürpınar Mahallelerinin; 09.00-11.00 saatleri arasında Çakmak ve Karahasanlı Mahallelerinin bazı bölgelerine elektrik verilemeyecek.

-09.00-11.00 saatleri arasında Merkezefendi ilçesi Selçukbey ve Yenişafak Mahallelerinin bazı bölümlerinde elektrikler olmayacak.

-Son olarak; 10.00-15.00 saatleri arasında Pamukkale ilçesi Eymir Mahallesinin bazı bölümlerinde elektrik kesintisi yaşanacak.