Denizli Haber - Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve ilçe protokolünün yanı sıra akademik ve idari personel ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşen açılış dersinin öncesinde 2023 yılında Acıpayam MYO ailesine katılan Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü’nün Ayakkabı Tasarım ve Üretim Atölyesi’nin açılışı Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Cumhuriyetin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Acıpayam MYO Akademik Açılış Töreni, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmalarını Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Senem Tüfekçi gerçekleştirdi.

Rektör Kutluhan: “PAÜ Denizli’de gerçekleşen 100. yıl kutlamalarına farklı birimleriyle yüksek bir katılım sağladı”

Rektör Kutluhan konuşmasında Pamukkale Üniversitesi’nin, Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle çok sayıda etkinlik düzenlediğinin altını çizdi. Ayrıca PAÜ’nün Denizli’de gerçekleşen 100. yıl kutlamalarına farklı birimleriyle yüksek bir katılım sağladığını belirtti. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan Acıpayam MYO’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Acıpayam MYO Müdürü Öğr. Gör. Tüfekçi de konuşmasında yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla ilgili iyi dileklerini aktarırken Acıpayam MYO’ya kazandırılan yeni atölye ile ilgili de teşekkürlerini paylaştı.

Açılış konuşmalarının ardından PAÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Pamukkale Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fatma Taşkın Ekici tarafından ‘Atatürk ve Çocuk’ konulu açılış dersi gerçekleştirildi. Ekici, Atatürk’ün çocuklarla olan ilişkisini, çocuklara verdiği önemi anılardan örnekler vererek anlattı. Özellikle çocukların eğitimi için gerçekleştirdiği yeniliklerin altını çizdi. Prof. Dr. Fatma Taşkın Ekici’ye ders bitiminde Rektör Kutluhan tarafından plaket takdim edildi.

Cumhuriyetin 100. Yılının coşkusunun yaşandığı günlerde yapılan törende açılış dersi sonrası Acıpayam MYO Voleybol Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Birinci olan takım Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Maliye Programı 2. sınıf öğrencilerine ödülleri Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan tarafından takdim edildi. İkinci olan takım Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf öğrencileri ödüllerini Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz’ün elinden aldı. Turnuva üçüncüsü Çağrı Merkezi Hizmetleri ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programları öğrencilerinden oluşan Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü öğrencilerine de ödülleri Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan tarafından verildi. Akademik açılış töreni Acıpayam MYO binası önünde gerçekleşen toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Editör: Tahir Aygün