Denizli Haber - Acıpayam İlçe meydanındaki resim sergisi açılışına MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Doç. Dr. Esma Özdalı, MHP İl Başkanı Mehmet  Ali Yılmaz, MHP Acıpayam İlçe Başkanı Ali Akgün TÜRKAV Şube Başkanı Murat Aydınlı ve çok sayıda davetli katıldı.

Denizli'de lösemi hastaları ve ailelerine et dağıtımı yapıldı Denizli'de lösemi hastaları ve ailelerine et dağıtımı yapıldı

Whatsapp Image 2024 06 08 At 13.54.53 (1)

Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’i  fotoğrafı ile anma etkinliği düzenlediklerini söyleyen MHP Acıpayam İlçe Başkanı Ali Akgün; “Milyonlarca insana rol model olan Türk-İslam ülküsünün mimari Türk’ün Başbuğu Alparslan Türkeş’in, gençlerimiz tarafından daha iyi tanınmasını sağlamak için böyle bir resim sergisi gerçekleştirdik. Maneviyat yüklü kutlu davamızın kurucusu olan Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’i  bir kez daha minnetle, rahmetle anıyoruz” diye konuştu. MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Doç. Dr. Esma Özdalı ise resim sergisinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Editör: Tahir Aygün