AK Parti Milletvekili Nilgün Ök, Hakkındaki İddialara Yanıt Verdi "İtibar Suikastı Yapılıyor" AK Parti Milletvekili Nilgün Ök, Hakkındaki İddialara Yanıt Verdi "İtibar Suikastı Yapılıyor"

Denizli Haber - AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (MÜSİAD) binalarında MÜSİAD Şube Başkanı Engin Boyacı ve dernek yönetimini ziyarette bulundu. Ziyarette; Denizli hakkında projeler görüşüldü, iş dünyası üzerine istişarelerde bulunuldu.

AK PARTİ MERKEZEFENDİ’DEN MÜSİAD’A ZİYARET! (1)
Başkan Boyacı, “Denizli, iş dünyası anlamında Türkiye’de öne çıkan illerden biri. Siyaset dünyası ile bir araya gelerek şehrimizi iş dünyasında daha güzel noktalara getirmek için çalışıyoruz. Gerçekleştirilen ziyaretler ile Denizli hakkında istişare etme fırsatı buluyoruz. Ortak bir amacımız var; Denizli’mizi en güzel yerlere taşımak. Güzel neticeler alınması için çalışmalarımızı birlikte icra etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Başkan Boyacı, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti.

AK PARTİ MERKEZEFENDİ’DEN MÜSİAD’A ZİYARET! (2)

Editör: Tahir Aygün