AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif ettiği, Genel Merkez'de düzenlenen 130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı dönüşünde yazılı bir açıklama yapan Başkan Filiz; Öncelikle Toplantının ülke, millet ve demokrasi için hayırlara vesile olmasını diledi.

AK Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunu vurgulayan Başkan Filiz; “Davamıza ve ülkemize hizmet için çıktığımız bu yolda, hep birlikte inşa ettiğimiz bu parti inşallah önümüzdeki çeyrek asırda da yarım asırda da ülkemize ve milletimize hizmete devam edecektir” dedi.

Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında kendilerine seslenen Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı can kulağıyla dinlediklerini belirten ve söylediği her kelime’nin herkese önemli mesajlar içerdiğini ifade eden Başkan Filiz devamla şunları söyledi:

“Bundan sonraki ilk seçimlere kadar her düzeyde kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz. Seçimlerde ortaya çıkan tabloyu da göz önünde bulundurarak teşkilatlarımızdan adaylarımıza kadar tüm eksiklerimizi, hatalarımızı tespit edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da konuşmasında ifade ettiği üzere ; 4 yıl sonraki seçimlerde milletimizin karşısına kurulduğu günkü heyecanıyla ve artık  22 yılı bulacak tecrübesiyle bambaşka bir AK Parti olarak çıkacağız.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlerden hiç vakit kaybetmeden şehirlerimize döner dönmez hemen 2001'den bugüne kadar partimizde görev almış veya gönül vermiş her bir kardeşimize mutlaka ulaşmamızı istedi. Bu kardeşlerimizin gönüllerini almamızı, varsa dertlerini, sıkıntılarını, onlara çözüm aramamızı, daha önemlisi kendileriyle irtibatı asla kesmememizi özellikle talep etti.

AK Parti'nin kuruluşundan beri bu davaya emek vermiş, maddi ve manevi katkı sağlamış, hasbi ve harbi şekilde koşturmuş her bir ismin bizde yeri başkadır. Seçimden seçime değil her zaman yanlarında olduğumuz bu kardeşlerimizi ihmal etmedik, bundan sonra da ihmal etmeyeceğiz. İl ve ilçe Başkanlıklarımızın kapısı’da, gönlümüzün en güzel yeri de onlar için her zaman sonuna kadar açıktır. Teşkilatımıza ve teşkilat mensuplarımıza vefamız sonsuzdur. AK Partimize gönül verenleri kucaklamak boynumuzun borcudur. 

Siyasette ,partilerde insanla var olur, insanla yürür, insanla son bulur. AK Parti'ye gönül verenleri kucaklayacağız ki bu kardeşlerimiz üzerinden toplumun kalan kısmına ulaşmak çok daha kolay, çok daha hızlı, çok daha etkili olacaktır. “Kapısını çalmadığımız hane, elini sıkmadığımız vatandaş, kalbine dokunmadığımız birey bizim değildir.” anlayışla vaktimizin büyük bir bölümünü bu hedefe ulaşmak için ayırmamız şarttır. Partimiz sırça köşklerde siyaset yapan, halka tepeden bakan, kendi çıkarından başka bir şey düşünmeyen, milletin derdiyle dertlenmeyen siyasetçilerin yeri değildir, hiçbir zaman da olmamıştır. Hiçbir an bir saniye bile sıkılmadan, acizlik getirmeden, öf  bile demeden milletle birlikte olmak, millete hizmet etmek en önemli görevlerimizden biridir. Çalışacağız, daha çok çalışacağız, daha hasbi çalışacağız. AK Parti Denizli teşkilatlarımızda görevde olan, görev alan veya göreve talip olan her arkadaşımdaki bu heyecanı, bu şevki, bu kararlılığı Sayın Cumhurbaşkanımıza göstereceğiz. Seçimler bitti, yorulduk, duralım dinlenelim modunda olmayacağız.
Bu yol uzun ve meşakatli bir yol. Aynı tempoda hatta daha da hızlanarak emin adımlarla hedeflerimize yol alacağız. Çünkü asıl büyük zaferler önümüzde duruyor. Şimdi önümüzde 4 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi var. En zor kısmı geride bıraktık. Bundan sonrası inşallah çok daha kolay olacaktır.

AK Parti'miz dünyada hiçbir siyasi partide olmayan bir teşkilat ağına, ruhuna ve heyecanına sahip. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi; Ülkemizin ve milletimizin önündeki gündeme ne kadar hazırlıklı olursak, süreçleri kendi hedeflerimize uygun şekilde yönetme imkanımız o kadar artar. Biz de Denizli Teşkilatı olarak her an hazır olacağız, güçlü olacağız. 

Bizler bütün kararlarını istişareye dayalı olarak alan bir siyasi partiyiz. İstişare halkamızı daha da  genişleteceğiz. Sokağın kokusunu, dokusunu, havasını, Denizli teşkilatımıza daha çok yansıtacağız, toplumun her kesimini kucaklayacak şekilde siyasetlerimizi güncelleyeceğiz.

Sandık temsilcilerimiz, mahalle teşkilatlarımız partimizin tabandaki en önemli birimleridir. İl, ilçe yönetimlerimiz ve genel merkezimiz ile bu teşkilatlarımızın daha uyumlu hareket etmesini, daha yakından çalışmasını sağlayacağız. Bunun için genel merkezimizin de desteğiyle eğitim faaliyetlerimizi artıracak, istişare mekanizmalarımızı daha da etkinleştireceğiz.

Türkiye'nin verdiği demokrasi, ekonomi ve güvenlik mücadelesinde rahatsız olanlara rağmen, Ne pahasına olursa olsun Türkiye gemisinde delik, Türkiye kalesinde gedik açtırmayacağız. Büyük ve güçlü Türkiye hedefine doğru kararlılıkla ilerlemek, geleceğimizi güvenle inşa etmek için saflarımızı daha sıkı tutup, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi yücelteceğiz.

Bugüne kadar elde ettiğimiz başarılarımızın gerisinde samimiyetimiz, gayretimiz, ülkemize ve milletimize olan muhabbetimiz olmuştur. Elbette eksiklerimiz, hatta hatalarımız da olmuştur. Önemli olan bunları tespit edip tamamlamak, düzeltmek ilk işimiz olacaktır.

Sağda solda birçok dedikodular var. Aramıza her daim fitne sokmak isteyenler, fitne çıkarmak isteyenler olmuştur, olacaktır. Bunlara teşkilatlarımız ve vatandaşlarımız itibar etmesin. Biz işimize bakacağız, hedeflerimize odaklanacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Yolumuza devam edeceğiz. Çünkü Gelecek nesillerin hayırla yad edeceği bir kadro da olmanın onuru başka hiç bir şeyle kıyaslanamaz. 

Seferle mükellef olduğumuz davayı zafere ulaştırana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.  Bu kutlu davada Sefer bizden, zafer Allah’tandır.”

Editör: TE Bilişim