Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’dan 5 yasa teklifi! Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’dan 5 yasa teklifi!

Denizli Haber- Denizli’de büyükşehir dahil elindeki belediyelerin büyük bölümünü CHP adaylarına kaptıran AK Parti’de ilk açıklama Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’den geldi.

Zeybekci sosyal medyada yaptığı yazılı açıklamada, milletin kararını başlarına taç ettiklerini kaydederek, “Kazanan demokrasi oldu” yorumunda bulundu. Zeybekci açıklamasında; “Siyaset kurumunu ülkemize, milletimize, Denizli’mize hizmette sadece bir araç olarak gördük. Milletimizin iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadık. Milletimizin kararını başımıza taç ettik. Demokrasi kuralları içerisinde yerel seçimlerimizi huzur içerisinde gerçekleştirdik, milletimizin iradesi tecelli etti ve kazanan demokrasimiz oldu. Ortaya çıkan sonuçlarla seçilen belediye başkanlarımıza şehirlerimize hizmetlerinde başarılar diliyorum. Biz milletimize ve şehrimize bugüne kadar sadece hizmet ettik, Allah ömür verdikçe de milletimiz bizi nerede görmek isterse bunu bir lütuf olarak görüp hizmet etmeye devam edeceğiz. Kazanan milletimizdir, hayırlı olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Editör: Tahir Aygün