AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Türkiye’nin AK Parti ile istikrarı yakaladığını belirterek, “Bizler de Türkiye’nin istikrarı için, huzurumuz için, geleceğimiz için daha çok çalışacağız. Yarınlarımız daha da güzel olacak. İnanıyorum ki; vatandaşlarımız da, 31 Mart’ta hem marka haline gelmiş AK Parti Belediyeciliğine, hem ülkemizin bekası için güç birliği yapmış Cumhur İttifakı’na, hem de Türkiye’nin aydınlık yarınlarına oy verecekler” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Hacıkaplanlar, 15 Mayıs ve Topraklık mahallelerinde Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki ile birlikte düzenlenen halkla buluşma toplantılarına katıldı. Toplantılarda, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İlhami Çiçek, MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, Büyük Birlik Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu, Büyük Birlik Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Aytekin Abaş, partilerin kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla ve üyeleri de hazır bulundu.

“AK PARTİ DEMEK İSTİKRAR DEMEK!”

AK Parti’nin son 17 yılda hizmet ve yapısal dönüşüm anlamında devrim niteliğinde adımlar attığını belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bu yapısal reformlar. Türkiye’ye istikrar getirdi. Ülkemiz artık bürokrasinin prangalarından, demokrasiyi, halkın iradesini yok sayan zihniyetlerin tahakkümünden kurtulmuştur. Ülkemiz, daha hızlı karar alabilen, daha çabuk harekete geçebilen bir yönetim sistemine kavuşmuştur. Bütün bunlar istikrarı beraberinde getirmiştir. AK Parti demek, istikrar demektir. Bizler de Türkiye’nin istikrarı için, huzurumuz için, geleceğimiz için daha çok çalışacağız. Yarınlarımız daha da güzel olacak” dedi.

SADECE BELEDİYE BAŞKANI, MECLİS ÜYESİ, MUHTAR SEÇMEYECEKSİNİZ!

Türkiye’nin yakaladığı istikrarı, Cumhur İttifakı’nın beraberinde getirdiği milli dayanışma ruhunu, dik duruşunu ortadan kaldırmak isteyenlerin, 31 Mart’taki seçimleri sadece yerel seçimmiş gibi göstermeye çalıştıklarını belirten AK Partili Gökbel, “Biz ‘Beka Sorunu’ dedikçe, onlar Türkiye’nin karşı karşıya olduğu bu sorunu sulandırmaya, milletin zihnini bulandırmaya çalışıyorlar. Ama ne kadar saklamaya çalışsalar da ağızlarından kaçırıyorlar, niyetlerini açık ediyorlar. Kalkıp, ‘Kürdistan’da kazanacağız, batıda kaybettireceğiz’ diyebiliyorlar. Bazıları da bu densizlerle işbirliği yapıyorlar, onlardan gelen desteği açıkça reddedemiyorlar. ‘Bizim teröriste kucak açanlarla, sırtını onlara dayayanlarla işimiz olmaz’ diyemiyorlar. 31 Mart’ta sadece belediye başkanı, meclis üyesi, muhtar seçmeyeceksiniz. Aynı zamanda Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne, bekasına kast edenlere de kuvvetli bir mesaj verecek, tokadı indireceksiniz.  İnanıyorum ki; vatandaşlarımız da, 31 Mart’ta hem marka haline gelmiş AK Parti Belediyeciliğine, hem ülkemizin bekası için güç birliği yapmış Cumhur İttifakı’na, hem de Türkiye’nin aydınlık yarınlarına oy verecekler” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim