Denizli Haber - 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisine yeni katılımlar sürüyor. AK Parti Merkezefendi Meclis Üyesi Ali Faik İşmar, Cumhuriyet Halk Partisine geçti. Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanlığında Ali Faik İşmar için rozet takma töreni düzenlendi. Törene CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan ile CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı katıldı. İşmar’a rozetini takan İlhan, “Sevgili Ali Faik İşmar’a ve partimize hayırlı olmasını diliyor Cumhuriyet Halk Partisine ailesine hoş geldin diyoruz. Kendisi meclis üyelerimizle birlikte Merkezefendi Belediyesinde hizmet verecek” ifadelerini kullandı.

ROZETİ BAŞKAN İLAN TAKTI

“Ali Faik İşmar’ın partimize katılmakla ilgili talepleri vardı” diyen Başkan Müjdat İlhan, “Kendisiyle yaptığımız görüşmeler sonucunda partimize katıldı. Bizlerde Ali Faik İşmar’ın babasının rozet taktığı aynı kadrajda rozetini taktık. Merkezefendi Belediye Meclisinde Cumhuriyet Halk Partisi adına çalışmalarına devam edecek. Hem kendisine hem de partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“ÜYE KATILIMLARI ARTARAK DEVAM EDECEKTİR…”

14 Mayıs Genel Seçimleri ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Müjdat İlhan, “ Şu anda talepler gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun çabası halkımız tarafından da taktirle karşılanıyor.  Hem yerel hem de ulusalda Cumhuriyet Halk Partisine katılımlar ve talepler gelmeye devam edecektir. Üye başvuru sistemlerimizde son dönemde büyük bir yoğunluk var zaman zamanda sistemde tıkanmalar yaşanıyor. Öyle ki AK Parti iktidarında geçmiş dönemlerde bakanlık görevini ifa eden üyelerin bile bu süreçte davetleri kabul etmediğini görüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisine katılım ve talepler artarak devam edecektir. Bizler il ve ilçe başkanlıklarımız ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikli hedefimiz 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapmak ve sonrasında da halkımızın umutla beklediği demokratik, laik ve sosyal hukuk devletini yeniden hayata geçirmek. Bunu söylemekten büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

Editör: Tahir Aygün