Çocuklar, Orpak’tan Park İstedi Çocuklar, Orpak’tan Park İstedi

Denizli Haber - Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, sahip olduğu tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle turizm kenti olan Yeşil Buldan’a yakışır hizmetleri sunmaya devam ediyor. Başkan Şevik, Sarayköy Bulvarı Duran Çeşmesi Mevkiinde yıllardır atıl durumda olan alanı, vatandaşların talebi doğrultusunda park hâline getirerek kullanıma açtı.  MHP’nin Kurucu Lideri Alparslan Türkeş’in adının yaşatıldığı parkın içerisinde anıt ağaçlar, kafe ve açık otopark yer alıyor. Yaz aylarında kır düğün salonu olarak da ilçe halkına hizmet verecek olan Alparslan Türkeş Parkı,  ilçe halkının yeni uğrak noktalarından biri haline geldi.

BULDAN, 50 YILLIK HEVESİNE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI

Başkan Şevik, Alparslan Türkeş Parkı ile Buldan’da ham yeni bir yaşam alanı hem de ilçenin 50-60 yıllık anayola inme hevesini bir adım daha yaklaştırmış olduklarını belirterek, “Alparslan Türkeş Parkı, vatandaşlarımızın da beğenisini kazandı ve tercih edilen mekanlar haline geldi.  Vatandaşlarımız burada çayı kahvesini içerek eşiyle, dostuyla keyifli vakit geçirebilecek, kafe bölümündeki kitaplardan da yararlanabilecek” dedi.

Burasının bir özelliğinin de Buldan’ın 50-60 yıldır hevesini bir adım daha yaklaştırmış olması olduğunu vurgulayan Başkan Şevik, ‘Buldan anayolda kendini göstermeli’ diye bir düşünce hasıl olmuştur. Ben inanıyorum ki bu parkla beraber Buldan biraz daha bu güzergah üzerinde görünürlüğünü ve değerini ifade edecek” diye konuştu.

Alparslan Türkeş Parkı’na gelen vatandaşlar, bu önemli projenin Buldan’a değer kattığını belirterek, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Editör: Tahir Aygün