Çameli'nde 3. kez göreve seçilen Başkan Arslan mazbatasını aldı Çameli'nde 3. kez göreve seçilen Başkan Arslan mazbatasını aldı

Denizli haber - Çameli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Cengiz Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat Genç ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Çamlıbel Mahallesi Kahvesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda ilçenin genel durumu ve mahallelerin ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulunuldu. Arslan, önümüzdeki dönemde ilçede ve mahallelerde gerçekleştirilecek projeleri anlattı ve vatandaşların sorularını cevapladı. Üst yapı ve alt yapı çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirten Arslan, birlik ve beraberlik içinde ilçenin daha nezih ve refah bir hale gelmesi için çalışacaklarını vurguladı. Çamlıbel Mahallesi sakinlerine gösterdikleri misafirperverlik ve ilgi için teşekkür eden Arslan, ilçe için sürekli çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Arslan, Çamlibel Mahallesi̇'nde Vatandaşlarla Buluştu (6)Arslan, Çamlibel Mahallesi̇'nde Vatandaşlarla Buluştu (5)Arslan, Çamlibel Mahallesi̇'nde Vatandaşlarla Buluştu (4)Arslan, Çamlibel Mahallesi̇'nde Vatandaşlarla Buluştu (3)Arslan, Çamlibel Mahallesi̇'nde Vatandaşlarla Buluştu (2)Arslan, Çamlibel Mahallesi̇'nde Vatandaşlarla Buluştu (1)

Editör: Tahir Aygün