Denizli Haber - Başkan Arslan, bir kentin gerçek anlamda yaşanabilir olmasının herkes için erişilebilir olmasına bağlı olduğunu belirterek, Çameli’de kaldırımlardan sosyal alanlara, kültür ve sanat faaliyetlerinden günlük yaşamın her alanına kadar engelleri ortadan kaldırmak için çalıştıklarını söyledi.
Fiziki engellerden önce bakış açılarının değişmesinin gerektiğine dikkat çeken Arslan, “Asıl engeller fiziki koşullarda değil, bakış açılarımızdadır. Bugün; empatiyi çoğaltma, eşitlik ve adaleti büyütme, dayanışmayı güçlendirme günüdür.” dedi.
Çameli Belediyesi olarak her vatandaşın kent yaşamına eşit şekilde katılabilmesi için çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Başkan Cengiz Arslan, “Daha erişilebilir, daha adil ve daha engelsiz bir Çameli için her zaman yanınızdayız.” ifadelerini kullandı.




