Denizli Haber - Çameli’nde birçok eserin altında imzası olan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Arslan’ın seçim koordinasyon çalışmalarına Ak Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Murat Genç, İlçe yönetim kurulu üyeleri ile yeni dönemde birlikte çalışacakları meclis üyeleri katıldı. 

Arslan “Çameli'mizi dünya'ya tanıtıp üst seviyelere ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz” Arslan “Çameli'mizi dünya'ya tanıtıp üst seviyelere ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz”

Arslan Yeni̇ Dönemde Yeni̇ Projeler Anlatti! (1)

Seçim çalışmaları kapsamında Başkan Arslan ve beraberindeki heyet Gökçeyaka Mahallesi, Emecik, Sarıkavak ve Akpınar mahallelerini ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla bir araya geldi. Arslan, yeni dönemde yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. Vatandaşların da taleplerini dinleyen Arslan, vatandaşların ve muhtarların gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Arslan Yeni̇ Dönemde Yeni̇ Projeler Anlatti! (2)Arslan Yeni̇ Dönemde Yeni̇ Projeler Anlatti! (3)Arslan Yeni̇ Dönemde Yeni̇ Projeler Anlatti! (4)Arslan Yeni̇ Dönemde Yeni̇ Projeler Anlatti! (5)Arslan Yeni̇ Dönemde Yeni̇ Projeler Anlatti! (6)Arslan Yeni̇ Dönemde Yeni̇ Projeler Anlatti! (7)Arslan Yeni̇ Dönemde Yeni̇ Projeler Anlatti! (8)Arslan Yeni̇ Dönemde Yeni̇ Projeler Anlatti! (9)Arslan Yeni̇ Dönemde Yeni̇ Projeler Anlatti! (10)Arslan Yeni̇ Dönemde Yeni̇ Projeler Anlatti! (11)Arslan Yeni̇ Dönemde Yeni̇ Projeler Anlatti! (12)

Editör: Tahir Aygün