Denizli Haber - Babadağ Belediye Başkanı ve İYİ Parti Babadağ Belediye Başkan adayı Ali Atlı, yeni dönem projeleri mahalle mahalle gezerek anlatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde pandemi ve ekonomik krize rağmen Babadağ Belediyesi olarak hizmetlerinde aksama yaşanmadığını ifade eden Başkan Atlı, yeni dönemde Babadağ için yapacakları projeler ile ilçeye turizm ile katma değer sağlayacaklarını söyledi.

A W156567 02

Atlı: “Bu zafer, vatan sevgisiyle dolu yüreklerin, birlik ve beraberlik ruhunun zaferidir" Atlı: “Bu zafer, vatan sevgisiyle dolu yüreklerin, birlik ve beraberlik ruhunun zaferidir"

Memleketi Kelleci Mahallesi'nde coşku ve yoğun destek ile karşılanan Başkan Atlı, köy kahvesinde gerçekleştirilen toplantı sonrası mahallelilerle bol bol sohbet etti. Kelleci Mahallesi'nde gerçekleştirdiği temaslar ile ilgili konuşan Başkan Atlı, “Kelleci Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek gerçekleştireceğimiz projelerimizi paylaştık. Birlikte daha güzel bir gelecek inşa edecek, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

A W156567 04

Editör: Tahir Aygün