Denizli Haber - Toplantıya AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık'ın yanı sıra, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Emin Oğur, çeşitli meslek liselerinin müdürleri, iş insanları ve eğitim komisyonu temsilcileri de katıldı. Katılımcılar, topluluk üyeleriyle bir araya gelerek genç girişimcilerin gelişimine destek olacak çalışmaları değerlendirdiler.

AYSİAD Başkanı Catlık, toplantıda yaptığı konuşmada, genç girişimcilerin iş dünyasına entegrasyonu ve kariyerlerinin başarılı bir şekilde ilerlemesi için yapılan çalışmalara destek vermenin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, üniversite öğrencilerinin iş hayatına hazırlanmaları ve sektörel bilgi ve becerilerini geliştirmeleri için düzenlenen etkinliklerin önemini vurguladı.

I M G 9878

Toplantıda, genç girişimcilere yönelik düzenlenen eğitimler ve gelecek projeler hakkında detaylı bilgi verildi. Özellikle, Erasmus ve Erasmus Plus projeleri ile girişimcilik konularında eğitimlerin önemi üzerinde duruldu. Katılımcılar, gelecek dönemde yapılacak eğitimler ve projeler hakkında önerilerde bulundular ve ortak bir yol haritası belirlendi.

Bc95Ba71 C6B9 48E0 A700 C47A130B64F0

AYSİAD, genç girişimcilerin yetişmesine ve iş dünyasına katılımlarına destek vermek amacıyla sürdürdüğü iş birliklerine ve etkinliklere devam edeceğini belirtti. Gençlerin iş hayatına daha donanımlı bir şekilde hazırlanmaları ve ülke ekonomisine katkı sağlamaları için çeşitli projeler ve etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini vurguladılar.

Denizli’de Öğretmenler Yarın Derse Girmeyecek Denizli’de Öğretmenler Yarın Derse Girmeyecek

E6683874 C796 41A9 8E54 6Bfc550410Db

Sonuç olarak, AYSİAD'ın Pamukkale Üniversitesi bünyesindeki Avrasya Genç Girişimciler Topluluğu'nun interaktif tanışma toplantısına katılımı, genç girişimcilerin desteklenmesi ve iş dünyasına entegrasyonu konusundaki çabalarını göstermesi açısından önemli bir adım oldu. Bu tür etkinliklerin gençlerin kariyerlerine katkı sağlaması ve ülke ekonomisine olumlu etkiler yapması beklenmektedir.

Editör: Tahir Aygün