Denizli Haber - AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık ve GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan ile imza töreni gerçekleştirilmiştir.

AYSİAD olarak ilimizdeki iş insanları alanındaki faaliyetlerimizin çeşitliliğini,  etkinliğini ve kalitesini artırmak amacıyla üyelerimize daha etkin ve verimli hizmet sunmamıza ve derneğimizin ve üyelerimizin uluslararası bilinirliğinin sağlanmasına katkı sunacak, çeşitli ulusal ve uluslararası hibe programlarından faydalanma amacı güdülmüştür.

ULUSAL ve ULUSLARARASI HİBE & FON KAYNAKLARINDAN YARARLANMAK

Talep edilen bu destek ile birimlerimizden proje yapmaya isteği ve yatkınlığı bulunan üyelerimiz ve çalışanlarına Hibe ve Fon Kaynakları Eğitimi ile Proje Yazma Eğitimi vermek ve sonrasında yeni açılacak olan proje başvuruları için kaliteli projeler oluşturmak hedeflenmektedir.

TEKNİK DESTEK PROJESİ İÇERİĞİ

Ulusal ve Uluslararası Hibe ve Fon Kaynaklarına Proje Yazma Eğitimi,  20'şer kişilik iki ayrı gruba toplam 10 günlük eğitim faaliyeti gerçekleştirilecek olup, eğitim süresi günlük 8 saat olup, her bir  grup için 40 saat olacaktır.

Katılımcılar; AYSIAD a üye işletmelerin gönüllü temsilci ve çalışanlarından seçilecektir. Tüm üyelerimize Hayırlı Olsun.

Editör: Tahir Aygün