Denizli Haber - Babadağ Kaymakamlığı ve Babadağ Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilecek program kapsamında gün boyu çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Program, Çarşı Camii'nde okunacak Mevlid-i Şerif ve Hatim Duası ile başlayacak. Ardından şehitlik ziyareti, şehit ailelerine ziyaret ve Çarşı Meydanı'nda resim sergisi gerçekleştirilecek.
Akşam saat 20.45'te TOKİ Konutları önünden başlayacak Demokrasi ve Millî Birlik Yürüyüşü, Çarşı Meydanı'nda düzenlenecek anma programıyla sona erecek.
Başkan Murat Kumral yaptığı davette, "15 Temmuz; milletimizin iradesine, demokrasisine ve bağımsızlığına sahip çıktığı destansı bir gecedir. Bu anlamlı günü birlik ve beraberlik içerisinde idrak etmek üzere düzenleyeceğimiz programa tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum." ifadelerini kullandı.
Babadağ Belediyesi, tüm vatandaşları Türk bayraklarıyla birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinliklerine katılarak milli birlik ve beraberlik ruhunu hep birlikte yaşamaya davet etti.




