Denizli Haber - Babadağ Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarı programına hız kesmeden devam ediyor. Halil İbrahim Sofrasında vatandaşlarla birlikte orucunu açan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, iftar sonrası yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Başkan Atlı, Vatandaşları Halil İbrahim Sofrasında Buluşturdu!

Yüzlerce vatandaşı Kelleci Mahallesi’nde Halil İbrahim Sofrasında buluşturan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Ülkemizin üzerindeki kara bulutların dağılması gerekiyor. Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce Rabbimiz ülkemize bir daha böyle felaketler yaşatmasın. Ramazan'ın bereketini iftar sofralarımızda vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz. Kelleci Mahallemizde kurduğumuz Halil İbrahim Sofrası iftar yemeğini ve Ramazan Şenliklerini vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul, birliğimizi daim eylesin inşallah” şeklinde konuştu.

WhatsApp Image 2023-04-17 at 12.07.13 (2)

İftar sonrasında düzenlenen organizasyon semazen gösterileri, Karagöz Hacivat gölge oyunu ve palyaço gösterileri ile devam etti. Etkinlikler özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi ile izlendi. Çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Babadağ halkı, büyük beğeni ile izledikleri eğlenceler için Başkan Atlı’ya teşekkür etti.

WhatsApp Image 2023-04-17 at 12.07.13

Editör: Tahir Aygün