BASİAD(Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği)  ve Denizli Fenerbahçeliler Platformu önemli bir projenin adımını Denizli’de atacak. 1907 Okul 1907 Pota" adı verilen proje Denizli’de açılışı ve basın lansmanı Denizli’de yapılacak.

Fenerbahçe Spor Kulübünün Euroleague şampiyonluğu şerefine bu yıl gerçekleştireceği "1907 Okul 1907 Pota" projesinin ilk potaları, açılışı ve basın lansmanı Denizli Fenerbahçeliler Platformu ve BASİAD’ın katkılarıyla, 20 Temmuz 2017 tarihinde Babadağ Atatürk İlkokulunda yapılacak.

 

PROJENİN AMACI:

Fenerbahçe Çocuk Kulübü ve Gençlik Kulübü gençler, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının Euroleague şampiyonluğundan sonra Anadolu’daki yaşıtlarına yönelik güzel bir proje planladı. "1907 Okul 1907 Pota" projesi ülkemizin dezavantajlı bölgelerinde yaşayan çocuk ve gençlere basketbol oynamaları için gerekli ortamının kurulması için destek olmayı planlıyorlar. Bu nedenle okulun bahçesinde basketbol olmayan 1907 okula basketbol potası hediye etmek istiyorlar. Böylece geleceğin şampiyonlarının gelişmesi için adım atılmış olacak.

 

 

Editör: TE Bilişim