Denizli Haber - Baklan’da Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen voleybol turnuvası başladı. Turnuvanın açılışına Baklan Kaymakamı Kezban Yerlikaya ve Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever katıldı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuva, Baklan Belediyesinin yapımını tamamlayarak öğrencilerin, gençlerin ve vatandaşların hizmetine sunduğu Nihat Zeybekci Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor.

İlçe ve mahallelerden takımların mücadele edeceği turnuvayla sporun yaygınlaştırılması, gençlerin sportif faaliyetlere katılımının artırılması ve ilçe sakinleri arasındaki birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi amaçlanıyor.

BAŞKAN GÜLSEVER’DEN TAKIMLARA BAŞARI MESAJI

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, turnuvanın birlik, beraberlik ve dostluk içerisinde geçmesini temenni ederek mücadele edecek tüm takımlara başarılar diledi.

Sporun birleştirici gücüne dikkat çeken Gülsever, hemşehrileri bir araya getiren etkinliklere önem verdiklerini belirterek ilçede farklı branşlarda düzenlenecek sportif faaliyetleri desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Baklan’da öğrencilere gıda israfı eğitimi verildi
Baklan’da öğrencilere gıda israfı eğitimi verildi
İçeriği Görüntüle

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvanın, ilçede spor kültürünün gelişmesine ve vatandaşların bir araya gelmesine katkı sağlaması bekleniyor.