Denizli Haber - Baklan’da, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta yaşanan olaylarda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler için Kur’an tilaveti programı düzenlendi.
Baklan Alperen Hüsamettin Gazi Külliyesi’nde, Baklan İmam Hatip Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen programa ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Programda, hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler dualarla anılırken, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle aziz hatıraları yâd edildi.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, program sonrası yaptığı açıklamada duygularını paylaşarak, “Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta kaybettiğimiz öğretmen ve öğrencilerimiz adına düzenlenen bu anlamlı programda bir araya geldik. Aziz hatıralarını dualarla yâd ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.






