Denizli Haber - Altaylı, YouTube hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bana dokunan tek şey şu; ben her yıl bir dünya vergi veriyorum. Benim vergilerimden bu gibi insanlara geçen bir kuruş varsa haram olsun. Benden yediği o haramı çıkaramasın" diyerek tepkisini dile getirdi.

Diyanet görevlisinin voleybol milli takımı hakkındaki sözlerine de değinen Altaylı, "Bunlar gerçekten insan değiller. Sen Kur'an Kursunda tecavüze uğrayan çocuklara, Ensar Vakfı'nda tecavüze uğrayan çocuklara, 11-12 yaşında evlendiren çocuklara ağzını açıp tek kelime ettin mi? Onlar çok normal voleybolcu kızların kıyafetleri çok acayip. Bakma lan bakma! Bakmayın şerefsizler bakmayın!" şeklinde sert bir dil kullandı.

Altaylı ayrıca, bu tür düşünceleri savunanların tehlikeli olduğunu ve sporculara yönelik ahlaki eleştirilerin kabul edilemez olduğunu belirtti. "Sakalsız erkek şehvet uyandırır" gibi ifadeleri eleştirerek, "Sakalsız erkekten hallenen bir sapık başkasına ne yapmaz ki. O yüzden tehlikeli. Çoluğunuzu çocuğunuzu bunların kurslarına falan yollamayın. Çünkü daha sakalı çıkmamış çocuk bunlar için hedef. Hallenir. Ve bunlar bunu çok rahat bir şekilde söylüyorlar." dedi.

Son olarak, mahkemede bu tür düşüncelerle karşılaşması durumunda nasıl davranacağına dair de konuşan Altaylı, "Ben yarın bunlarla mahkemede falan karşılaşırsam, ben arkama teneke bağlayarak giderim." ifadelerini kullandı.

Editör: Tahir Aygün