Denizli HAber - BASİAD (Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Arpacı yaptığı açıklamada; “Sevgili basın mensupları, çok değerli hemşerilerim ve Babadağlı Sanayici İş Adamları Derneği üyeleri,

 2018 yılında üyelerimizin teveccühleri ile başladığım ve iki dönem yerine getirdiğim BASİAD Yönetim Kurulu başkanlık görevimden 28.Dönem Milletvekili Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olmam sebebiyle istifa ettiğimi kamuoyu bilgisine sunarım.

Görev sürem boyunca önce pandemi süreci sonrasında da yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle geçirdiğimiz zor zamanlarda; yaptığımız etkinliklerde, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta üyelerimiz, basın mensuplarımız ve tüm hemşerilerimize cani gönülden teşekkür ederim. Eğer farkında olmadan gönül kırgınlıklarına sebep olduysam da hakkinizi helal etmenizi istiyorum.

Denizli sanayisinin ve iş insanlarının sesi olmak, sorunlarının ve çözümlerinin takipçisi olmak adına 15 senedir çeşitli sivil toplum kuruluşlarında verdiğim mücadeleyi Ankara’da devam ettirmek ve Denizli’mizin hakkettiği tüm değerlerinin kazanımı için siyasi arenada çalışmak adına çıktığım bu yolda sizlerin de desteklerini bekliyorum” dedi.

Editör: Tahir Aygün