Denizli Haber - Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı 2022 yılının girmesi vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Atlı mesajında şu ifadelere yerdi;

“2022 yılının Babadağ’ımız, Denizli’miz ve ülkemiz adına başarı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl olarak geçmesi, vatandaşlarımızın hak ettiği demokratik ve toplumsal tüm çağdaş kriterlerin güçlenerek yaşandığı bir yıl olması en büyük temennimdir. Babadağ Belediyesi olarak 2021 yılında projelendirerek çalışmalarına başladığımız birçok önemli projeyi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 2022 yılında da aynı özveri ile değerli vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bugüne kadar olduğu gibi, 2022 yılı da sosyal belediyecilik hizmetlerimizle dopdolu bir yıl olarak geçecek. Ülkemizde yaşanan ekonomik zorluklarda vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk, 2022 yılında da olmaya devam edeceğiz. 2022 yılında ülkemizin layık olduğu demokratik toplum standartlarına ulaşması için üzerimize düşen görevlerimizi; hem şahsım hem de belediyemiz adına yapmaya hazır olduğumuzu bir kere daha hatırlatmak isterim. İşçilerimiz, emekçilerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız, hayvanlarımız ve doğamız için 2022 yılında daha özverili çalışmaya ve bugüne kadar olduğu gibi her vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

2021 yılında Babadağımızın kalkınması, gelişmesi ve turizm alanında bir destinasyon merkezi haline gelmesi için yaptığımız projelerimiz 2022 yılında katlanarak devam edecek. Hepimiz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hep söylediğimiz gibi: İş çalışmaksa biz varız.

Bu duygu ve düşüncelerle; değerli hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar; sağlık ve mutluluklar dilerim. 2022 yılı hepimize huzur getirsin.”

Editör: TE Bilişim