Denizli Haber - AK Parti iktidarı göreve geldiği günden bu yana Denizli’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Başkan Güngör, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin,Ahmet Yıldız, Nilgün Ök ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bir araya gelerek Denizli’de yapılan ve yapılacak olan yatırımları değerlendirdi.

AK PARTİ DENİZLİ TEŞKİLATI 2023 SEÇİMLERİNE HAZIR!

AK Parti, 2023 Haziran ayında yapılacak seçimler öncesi sahaya iniyor. Ak Parti iktidarı Denizli’de çocuklar, gençler, yaşlılar ve kadınlar için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Denizli’de yapılan ve yapılacak olan yatırımları istişare toplantısında Ak Parti Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte değerlendiren Başkan Güngör, “Denizli, tek vücut, bugün yaşayan ve gelecek için çarpan tek kalp, ülke ve millet bekasıyla varlık bulan tek ruh olarak 2023’e yürüyecektir. AK Parti kadrolarımızın katılımı, milletimizin teveccühüyle çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Önümüzdeki seçimler için var gücümüzle her zaman olduğu gibi şimdi de çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.  Gönüllere sefer etme kararı aldık. 2023 seçimlerine kadar vatandaşımıza en iyi hizmeti vermek için seferber olduk. 2023 seçimlerinde Allah’ın izni ile alnımızın akıyla iktidarda kalmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

İstişare toplantısında konuşan Başkan Güngör “Ak Parti iktidarı Denizli’ye verim sağlamaya devam ediyor. 2023'te AK Parti'mizin ve Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da en güzel sonucu alması için Denizli olarak en iyi desteği vereceğiz. Türkiye'nin yükselişine 2023'te de katkı sunabilmek, Denizli’nin hak ettiği konum ve hizmetleri kazanabilmesi için de elimizden gelen gayreti fazlasıyla göstermeye devam edeceğiz. 2023 seçimleri öncesi vatandaşlarımıza Ak Parti’nin 20 yıllık icraatlarını hatırlatmak isterim. Bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla problemlerin yine AK Parti tarafından çözülecek” ifadelerini kullandı. Daha güzel bir Türkiye için 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın kapılarını çalacak, sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Birlik beraberlik ve kardeşlikle devam ettiğimiz bu yolda 2023 birkez daha Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Cumhurbaşkanı olmasıyla taçlandıracağız. Denizlimize güveniyoruz. Türkiyemize güveniyoruz.'' dedi.

Editör: TE Bilişim