Denizli Haber - Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, geleceğin teminatı olan çocukların bu özel günde temsil edilmesinin büyük bir anlam taşıdığını belirterek, “Bugün koltuğumuzun kıymetli konuğu sevgili Taha Altay’dı. Onun gözlerindeki heyecan ve kurduğu hayaller, bize umut ve ilham verdi. Çocuklarımızın hayalleri, bizim yol haritamızdır,” dedi.

Başkan Kumral, 23 Nisan’ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda çocuklara duyulan güvenin ve millet egemenliğinin simgesi olduğunu vurguladı. “Onlara daha güzel bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Etkinlik sonunda Başkan Kumral, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andığını belirterek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutladı.