Denizli Haber - Denizli’de Ramazan ayı ile birlikte Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından il binasında her akşam kurulan iftar sofrası geleneği bu yılda devam ediyor. BBP Denizli Milletvekili Aday Adayı İsmail Karateke, ev sahipliğinde kurulan iftar sofrasının akşamki konukları Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı ve yönetim kurulu üyeleriydi. İftar yemeğine BBP Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Semerci’de katıldı.

WhatsApp Image 2023-04-05 at 13.28.31

Geleneksel iftar sofrasında MÜSİAD’lı iş insanlarıyla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını anlatan BBP Denizli Milletvekili Aday Adayı İsmail Karateke, “Üç yıldır BBP il Başkanlığı görevini yürütüyordum. Milletvekili aday adaylığı için görevimden istifa ettim. Milletvekili aday adayı oldum. Önümüzdeki seçim çok önemli. Önemli bir süreçten geçiyoruz. PKK’si FETÖ’sü hepsi bir araya geldi. Karşı tarafta bütün şer odakları bir araya geldi. Milli ile yabancı, hac ile hilal Anadolu’da her zaman karşı karşıya gelmiştir, yine geldi. Seçim süreci en çetrefili haleni geldi. Açıktan bütün taleplerini isteklerini söylemeye başladılar. Rehavete kapılmadan kendi etrafımızdaki insanlarımıza sahip çıkmalıyız. İnsanlar kızgın, kırgın olabilir. En az bir dönem daha Cumhur ittifakının ülkeyi yönetmesi gerekiyor. 20 yıllık kazanımların devam etmesi için bu şart. Bana ne dediğimiz zaman PKK’lılar mecliste bakanlık almak üzere kapıya dayandılar. Suriye den askeri çekeceğiz kuzey Iraktan askeri çekeceğiz özerklik ilan edeceğiz gibi şeyleri sıkça duymaya başladık. Bana ne dediğimiz zaman ülkemizin en az yirmi otuz yıl geriye gitmesini izleyeceğiz. Bir olacağız, birlik olacağız seçimden galip çıkacağız” Dedi.

WhatsApp Image 2023-04-05 at 13.28.32 (1)

KARŞISINDA BİZİ BULUR

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte BBP Denizli teşkilatının iftar sofrasına katıldıklarını, ev sahipliği için kendilerine teşekkür ettiklerini anlatan MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı’da, “BBP’yi her zaman takdir ediyoruz, hiçbir zaman kendi menfaatlerine bakmadılar hep dik durdular. Burada önemli olan vatanımız, milletimiz, bayrağımız, MÜSİAD olarak buna ezanı da biz ekledik. Bunlarla sorunu olanın bizimle de sorunu vardır. İftar için teşekkür ederiz. Kapımız size her zaman açık, başarılar diliyoruz” dedi.

Editör: Tahir Aygün