SEVİM SAY - Harmony Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleştirilen, geleneksel Bekillililer  Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği’nin 34’üncü Kuruluş Yıldönümü Gecesine katılım yoğun oldu.

Geceye TBMM 27. Dönem Denizli Milletvekili ve CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, siyaset ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ve Bekillililer katıldı.

Bekilliler Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Mankır’ın derneğin hedef, ilke, amaç ve üstlendiği sorumlulukları anlatan konuşmasının ardından, müzik eşliğinde Bekilli’nin geleneksel oyunları ve müzikleri de davetlilere güzel saatler yaşattı. Dernek Başkanı Mehmet Mankır ve Yönetim Kurulu üyelerinin başarılı organizasyonuyla gerçekleştirilen gecede çekilişler de yapıldı. Anneler Günü’nde kutlanan anlamlı gecede, yetenekli Bekilliler ut ve bağlama eşliğinde şarkılar söyledi ve şiirler okudu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’da Bekillili olmaktan gurur duyduğunu ifade ederken, gecenin sonuna kadar hemşerileriyle birlikte sohbet ve eğlencelere iştirak etti.

Editör: TE Bilişim